2015. február 17., kedd

Szepy kimondja...~ Ajánló: Kevin a Zolvasó

Áve nép! Dicsőség és kondi!

Szóóóóval.... Igen, valamivel muszáj életet lehelnem a blogba... Erőt kell vennem a lustaságomon, mert ez így nagyon nem oké. 
Na szóval, ez valamiféle új rovat, ahol vagy elmondom a véleményemet 1-1 könyvvel, filmmel vagy videóval kapcsolatban. Vagy egyszerűen csak ajánlok valamit/valakit. 
Ebben a posztban egy ifjú úriemberre hívnám fel a figyelmeteket, aki vlogolással éli ki a kreativitását(mondhatom ezt így?). (Szepy nagyon nem merne kamera elé állni és perceken át beszélni(bármiről), na jó vannak vicces home videóim, de na...)
A youtube csatornáját itt érhetitek el: Kevin a Zolvasó Facebook oldala: KevinaZolvasó
Elhihetitek, hogy megéri végignézni a videóit, ugyanis nagyon jó meglátásai vannak a világról, no meg a könyvekről is. Nem a divat kedvéért olvas, ebből kifolyólag nem a divatkönyveket szereti. (Igen, végre egy olyan ember, aki nincs oda azért a bizonyos sorozatért, melyet az a bizonyos magyar hölgyemény alkotott, kit nem akarok nevén nevezni!!!) Megvan a saját ízlése, véleménye, amit fel mer vállalni és ki is mer mondani. A mai világban ritka az ilyen, hiszen a legtöbb ember másik elvárásait veszi figyelembe és aszerint éli a rövidke kis életét. 
Videói lényegre törőek, érdekesek, szórakoztatóak...
Úgyhogy lányok, fiúk/hölgyeim és uraim, irány Kevin youtube csatornája! :)

A legutóbbi videója:(Hogy mennyire igazad van...!)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése